Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyakozmetika Budapest képes leírás - Kutyaékszer, kutyamedál.tlap.hu
részletek »

Kutyakozmetika Budapest - Kutyaékszer, kutyamedál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyaekszer.tlap.hu » Kutyakozmetika Budapest
Keresés
Találatok száma - 11 db
Bol-Dog Kutyakozmetika

Bol-Dog Kutyakozmetika

Bol-Dog kutyakozmetika - Budapesten, a 18. kerületben! Teljes körű, szakszerű kozmetikai ellátás, rugalmas munkaidő, mérsékelt árak! Mótyán Viktória vagyok, Okj szakokleveles kutyakozmetikus. Szeretettel várok minden szépülni vágyó kutyust a XVIII. kerületi kutyakozmetikámba! Minden fajtájú és méretű kedvence szakszerű ápolását vállalom extra szolgáltatások, rugalmas munkaidő, mérsékelt árak mellett! Szeretném, ha a gazdi és a kutyus is elégedetten, pozitív élményekkel távozzon a szalonomból!

Candy kutyakozmetika

Candy kutyakozmetika

16 éve dolgozom kutyakozmetikusként. A kutyusok visszatérő vendégek, sokat közülük kiállításra készítek fel, de a hétköznapokra is ápolttá és szép formára varázsolom őket. Munkámat hivatásnak tekintem és számomra kihívást jelent minden kutyus megszépítése. Szeretem, ha elégedettek a gazdik és kedvenceik is. A kozmetikázás idejére, ami igénytől és ápoltságtól függően 1-2 óra, rám bízhatják a gazdik kedvencüket és visszajöhetnek érte, ha elintéznivalójuk van. Ennek megfelelően tervezem meg a napomat, ezért előnyösebb, ha bejelentkezési időpontot kérnek tőlem, mert nem kell várni, rögtön tudom őket fogadni és olyankor csak velük foglalkozom. Szeretettel várok minden érdeklődőt óbudai üzletemben a 3. kerület, Igló utca 5-ben.

Dolly kutyakozmetika

Dolly kutyakozmetika

Szeretné, ha kedvence mindig puha és tiszta maradna ön mellett? Akkor látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk kedves kutyáját kozmetikánkban. A XIII. kerületben a Kárpát u. 33. szám alatt. Itt kedvence részese lehet az ön igénye szerint egy fürdetésben és egy nyírásban, amely felfrissülő élményt nyújt az ő számára.

Házhozjáró kutyakozmetikus

Házhozjáró kutyakozmetikus

Kedves Gazdi! Állatszerető kutyakozmetikus vállalja Budapesten kedvencének nyírását, trimmelését, teljes körű kozmetikázását, otthonában.

Kutyaszépség kozmetika

Kutyaszépség kozmetika

Kutyák-Cicák és kisállatok szakszerű kozmetikázásával foglalkozok és mínőségi kozmetikumokkal dolgozom / All System,Iv San Bernard /. Kutyák-Cicák és kisállatok szakszerű kozmetikázása, Budapesten házhoz megyek Délpesten (a X.- XVIII.-XIX.-XX.-XXII.-XXIII. kerületekbe) illetve Gyál-ra és Vecsés-re ! Nyitvatartás IV. kerületi szalonomban Hétfőtől-Péntekig 7-20 óráig.

Pepe kutyakozmetika

Pepe kutyakozmetika

Kis és közepes termetű kutyák kozmetikázását vállalom az Ön otthonában. Pepe Kutyakozmetika - kutyakozmetikus házhoz megy elsősorban Budapest XI. és XXII. kerületében (Albertfalva, Budafok, Budatétény, Kelenföld, Lágymányos, Újbuda)

Práter Kutyakozmetika

Práter Kutyakozmetika

Kutyakozmetika Budapest VIII. kerületében és Fóton. Szeretettel várom igényesen kialakított szalonomban a szépülni vágyó fajtatiszta és keverék kutyusokat Budapesten a VIII. kerületben és Fóton! Türelemmel bánok kedvenceikkel, egyszerre csak egy kutyussal foglalkozom, nincs ketrec és várakozás, itt mindig Ön az első! Az általam kozmetikázott kutyák gazdáival kölcsönös tiszteleten alapuló jó viszonyt igyekszem fenntartani. Nagy figyelmet fordítok arra, hogy a gazdik és kedvenceik is elégedetten távozzanak szalonomból. Bátran jöjjön el hozzám, vagy egyeztessen időpontot telefonon, és meglátja, hogy kutyája, cicája meghálálja majd a kedvességet!

Sissy kutya, macska kozmetika Kispesten

Sissy kutya, macska kozmetika Kispesten

Kutyakozmetikám szolgáltatásai: Fésülés, bontás, egészségügyi nyírás, fazonra nyírás, fazonigazítás, trimmelés, fürdetés, karomvágás, fültisztítás. ÚJ szolgáltatás!!! Kutyák-macskák háztól-házig való szállítása. Kutyasétáltatási szolgálat elengedhetetlen azoknak a kutyatulajdonosoknak, akik hétköznap elfoglaltak, nincs idejük kedvenceikről gondoskodni, és akik nem szeretik, hogy kedvenceik otthon unatkoznak! Kutyasétáltatás garantálja, hogy négylábú barátja minimum egy órát tölt a szabadban. A kutyusokat sétáltatás közben hagyjuk hogy barátokat szerezzen. Külön figyelmet fordítunk a kölyök kutyusokra és idősebb négylábú barátainkra! Ha esik, ha fúj, kutyájának fontos, hogy társaságban legyen, és hogy kimozduljon a lakásból. A kutyákat szárazon bontjuk, mert vizesen csak leszaggatnánk a szőrüket, vagy borzasztó mennyiségű balzsam, illetve bontóspray, olaj kellene a művelethez. A fürdetés utáni vizes állapotban csak az esetlegesen szőrben maradt 1-2 csomót bontjuk. Ezért fontos, hogy a kutyusok szárazon érkezzenek a kutyakozmetikába. Ha vizesen kerülnek az asztalra (pl. esik az eső), akkor a kozmetikus első dolga a szárítás kell legyen. Kivételt ezalól csak a teljesen gubancmentes szőrű kutya jelenthet, akit a gazdi kozmetika előtt 100%-osan ('bőrig') átfésült. További infót weboldalunkon, a Sissy kutyakozmetika, macskakozmetika, kutyasétáltatás oldalon talál.

Szépvölgyi kutyakozmetika

Szépvölgyi kutyakozmetika

Budán a második kerületben a Kolossy tértől pár percre családias környezetben. Fajtára és nemre tekintet nélkül várok minden kedves kutyust és gazdáját. Szolgáltatásaim teljes körű szakszerű kozmetikai kezelés, nyírás, fürdetés, trimmelés szárítás. Menhelyről hozott kutyusok első kozmetikai kezelése kedvezményes. A Kutyakozmetika szolgáltatásai: · Fésülés · Fürdetés professzionális termékekkel (Biogance,Héry) · Nyírás standard vagy egyéni elképzelések alapján · Trimmelés · Fültisztítás · Bűzmirigy kezelés · Fogmosás és szájápolás · Körömvágás és igazítás

Hirdetés
Vackor kutyakozmetika

Vackor kutyakozmetika

Vackor Kutyakozmetika - Budapesten a 6. kerületben. Kutyakozmetikai szolgáltatások kedvező áron, akár otthonában is. Rugalmas időbeosztással akár hétvégén is. Szeretettel várok minden fajtájú szépülni vágyó kutyust, teljes körű kozmetikai ellátással, mérsékelt árakkal. Gazdik részére kényelmes várakozó hely kialakítva. Rugalmas munkaidő, a gazdi idejéhez igazodva, akár hétvégén is. Amennyiben otthonában kívánja a szolgáltatást igénybe venni külön árat nem számítok fel az V., VI, VII, XIII. és XIV. kerületben.

Zugló kutyakozmetika

Zugló kutyakozmetika

Kedves szépülni vágyó Cicák és Kutyusok! Szeretettel várlak Titeket kis 'birodalmamban' ha szeretnétek új külsőt nyerni, megszabadulni nagy bundátoktól, vagy ha csak egy egyszerű fürdőre vágytok. Kellemes, otthonos környezetben szépülhettek.Gazdáitok részt vehetnek a folyamatban, ha szeretnének,de tágas, és kényelmes várótermünkben is megvárhatnak Titeket. Szalonom egybevetve müködik az Ebcsont Beforr Állatorvosi Rendelövel és Patikával, így akár összeköthetitek a kellemest a hasznossal. Egyszerre ügyelhetnek Gazdáitok az egészségetekre és szépségetekre.

Tuti menü